Мы используем cookies, чтобы вы могли получить наилучший опыт на нашем сайте. Узнать больше вы можете в нашей политике конфиденциальности

Құпиялылық саясаты

1. Мәліметтерді жинау және сақтау шарттары

Пользуясь сайтом или приобретая услуги, предлагаемые на сайте margulan.info, а также отвечая на необходимые вопросы в анкете при регистрации и/или оформлении покупки, пользователь подтверждает, что дает согласие Сервису предоставления услуг (далее Процессор) и уполномоченным им лицам, на обработку персональных данных, а также что является совершеннолетним и дееспособным лицом.

Пользователь дает свое согласие Процессору и уполномоченным им лицам на обработку полученной информации, включая сбор, хранение, использование, систематизацию, накопление, уточнение (обновление, изменение), использование, распространение, обезличивание, блокирование, уничтожение персональных данных, оставленных при использовании средств автоматизации, систематизацию и формирование базы данных пользователей сайта/ сервиса, составления статистической отчетности, а также на получение информации о проводимых исследованиях и иных предложений от Процессора и уполномоченных им лиц.

Настоящим Пользователь предоставляет свое согласие и разрешает Процессору и уполномоченным им лицам обрабатывать свои персональные данные, в том числе: (Имя; Фамилия; Отчество; Пол; Контактный телефон; Электронная почта; Сфера деятельности).

Пользователь подтверждает, что дает согласие и предоставляет право Процессору и уполномоченным им лицам осуществлять автоматизированную и неавтоматизированную обработку, включая сбор, систематизацию, накопление, хранение, уточнение (обновление, исправление), использование, распространение, обезличивание, блокирование, уничтожение персональных данных, указанных в анкете, в целях мероприятий, направленных на формирование базы данных участников, составления статистической отчетности, проведения маркетинговых исследований, а также осуществления взаимодействия с пользователем, в том числе по сетям электронной связи, включая направление SMS-сообщений и электронных писем, до отзыва такого согласия.

Пользователь подтверждает свое согласие с тем, что Процессор и уполномоченные им лица вправе взаимодействовать с Пользователем путем осуществления прямых контактов с помощью различных средств связи, включая, но, не ограничиваясь: почтовая рассылка, электронная почта, сеть Интернет и др.

Пользователь вправе в любое время отозвать свое согласие, путем направления уведомления Процессору, воспользовавшись контактными данными Процессора, размещенными на сайте margulan.info.

Пайдаланушы өзі берген дербес мәліметтердің оның жазбаша талабы бойынша оларды жою туралы талапты алған күннен бастап алпыс (60) күн ішінде жойылатынына келіседі.

Пользователь предоставляет Процессору согласие на обработку своих персональных данных на срок 10 лет с даты передачи его данных оператору. Егер жоғарыда көрсетілген мерзім өткеннен кейін дербес мәліметтерді өңдеуге келісім кері қайтарылмаған жағдайда, келісімнің күші тағы 10 жылға ұзартылады. Ұзарту саны шектелмеген.

Процессор оставляет за собой право использовать присланную информацию указанными выше способами без специального согласования с Пользователями и без выплаты последующего денежного вознаграждения Пользователю.

Процессор сохраняет за собой право периодического обновления или внесения изменений в вышеизложенные положения в одностороннем порядке.

2. Жиналатын мәліметтер категориясы

Margulan.info (жеке немесе үшінші тұлғалар арқылы) сайты жинақтайтын жеке мәліметтер санаттарына cookies файлдары және желі ресурстарын пайдалану туралы мәліметтер кіреді.

Өзге де жинақталатын жеке мәліметтер олардың құпиялылық саясатын қамтамасыз етудің нақты ережелерінің басқа бөлімдерінде немесе мәліметтер жиынтығының арнайы түсіндірмелі мәнмәтінінде сипатталуы мүмкін.

Егер басқа мәлімет көрсетілмесе, margulan.info сайты қолданушылардың идентификациясы мен олардың енгізген ауқымды параметрлерінің баптаулары үшін тек қана қолданушыға қажетті қызмет көрсету мақсатында “cookie” файлдарын (немесе бақылаудың өзге де құралдарын) пайдаланады. Қолданушылар сайт арқылы өздері қабылдайтын, жариялайтын немесе басқа адамдарға беретін үшінші жақтағы тұлғалардың жеке мәліметтері үшін жауапты және оларда үшінші жақтағы тұлғаның мәліметтерді қолдануға берген келісімі болуы қажет.

Қолданушылар сайт арқылы өздері қабылдайтын, жариялайтын немесе басқа адамдарға беретін үшінші жақтағы тұлғалардың жеке мәліметтері үшін жауапты және оларда үшінші жақтағы тұлғаның мәліметтерді қолдануға берген келісімі болуы қажет.

3. Мәліметтерді өңдеу әдісі және орны

3.1. Өңдеу әдісі

Мәліметтердің өңделуі компьютерлердің және(немесе) міндетті түрде белгіленген мақсаттармен байланысты ұйымдастыру шараларымен сәйкес келген жағдайда ақпараттық технологиялардың(АТ) қолдауымен жүзеге асады.

В некоторых случаях Данные могут быть доступны, помимо Процессора данных, определенным категориям ответственных лиц, связанных с обеспечением функционирования сайта (администрация, отдел продаж, отдел маркетинга, юридический отдел, системные администраторы), или сторонним организациям (таким как сторонние поставщики технических услуг, почтовые организации, поставщики услуг хостинга, компании-поставщики информационных технологий, службы связи), которым Владелец поручает, при необходимости, выполнять функции Обработчика данных. Обновляемый перечень указанных лиц можно в любое время запросить у Процессора данных.

3.2. Өңдеу орны

Данные обрабатываются в операционных офисах Процессора данных и в любых иных местах, где находятся стороны, занимающиеся их обработкой.

4. Жиналған мәліметтерді қолдану

Қолданушының жеке мәліметтері Иегерге қызмет ұсыну, Аналитика, Тіркеу және аутентификация жасауға мүмкіндік береді.

Әрбір мақсат үшін пайдаланылатын Жеке мәліметтер осы құжаттың тиісті бөлімдерінде сипатталады.

5. Жеке мәліметтерді өңдеу бойынша толық ақпарат

5.1. Аналитика

Осы бөлімде сипатталған қызметтер Иесіне веб-трафикті басқаруға және талдауға мүмкіндік береді және оны Пайдаланушының әрекеттерін тіркеу үшін пайдалануға болады.

Google Analytics (Google Inc.)
Google Analytics – Google Inc. («Google»)компаниясы ұсынатын веб-талдау сервисі. Google жиналған Мәліметтерді сайт орындайтын операциялар туралы есептерді дайындау және оларды кейін басқа Google сервистеріне беру мақсатында пайдаланушылардың әрекеттерін тіркеу және талдау үшін пайдаланады.

Google жиналған Мәліметтерді нақты пайдаланушының мүдделері мен қалауын ескере отырып, өзінің жарнамалық желісінің жарнамаларын түрлендіру үшін пайдалана алады. Жинақталатын Жеке мәліметтер: Желілік ресурстар және «cookie» файлдарын қолдану туралы мәліметтер. Өңдеу орны: АҚШ – жеке мәліметтердің құпиялылығын қамтамасыз ету Ережелері – Қатысудан бас тарту.

5.2. Cookie-файлдар, веб-маяктар және өзге технологиялар

Margulan.info сайты сіздің біздің веб-сайттарымызға кіріп шығуыңыз туралы ақпаратты кіріп шығу мен оларды пайдалану тиімділігі статистикасын алу, жеке тіл табуды қалыптастыру және әрбір Пайдаланушының мүддесіне бейімдеу мақсатында жинайды. Біз мұны әртүрлі технологиялардың көмегімен жасаймыз, солардың бірі — cookie-файлдар. Бұл – веб-сайт сіздің браузеріңізге жібере алатын мәліметтер және олар сіздің компьютеріңізде веб-сайт оны кейіннен сәйкестендіру үшін сақталады.

Көбінесе cookie-файлдар веб-сайттардың тиімділігін бағалау (мысалы, кірушілердің санын және олардың сайтта болу ұзақтығын есептеу үшін), неғұрлым қызықты және кірушілер саны көп тақырыптар мен беттерді анықтау, сондай-ақ қандай да бір жеке ақпаратты жинамай, сайтқа навигация жасау мен пайдаланудың ыңғайлылығын қамтамасыз ету үшін пайдаланылады. Сондай-ақ, cookie-файлдар пайдаланушының сайтпен өзара әрекеттетік тәжірибесінің бар болуы және оның қалауы негізінде дербес тіл табуды қалыптастыру үшін пайдаланылуы мүмкін. Уақыт өте келе бұл ақпарат пайдаланушы тәжірибесін жақсартуға мүмкіндік береді.

Cookie-файлдары әдетте сессиялы және тұрақты деп бөлінеді. Сессиялы cookie-файлдары веб-сайтты сессия төңірегінде бір рет сұралған ақпарат қайта сұралмайтындай тиімді түрде қарастыруға көмектеседі. Сессиялы cookie-файлдары ішкі жадта сақталады және браузердің жабылуы арқылы өшіріледі. Тұрақты cookie-файлдары қолданушының сайтқа ағымдағы кіру мен шығу баптауларын сақтайды. Олар компьютердің қатты дискінде немесе мобильді құралдың сақтау құрылғысында сақталады және браузер қосылғанда іске асырылады. Біз тұрақты cookie-файлдарын ақпаратты, мәселен, қолданушының тілі, елі туралы ақпаратты сақтау үшін пайдаланамыз.

6. Мәліметтерді жинау және өңдеу бойынша қосымша ақпарат

6.1. Сотқа жүгіну

Персональные данные Пользователя могут быть использованы в юридических целях Процессором данных в суде или на этапах, ведущих к возможному обращению в суд в связи с тем, что сайт или услуги margulan.info использовались ненадлежащим образом.

Пользователь осведомлен о том, что Процессор данных может быть вынужден сообщить персональные данные по требованию органов государственной власти.

6.2. Қолданушының жеке мәліметтері туралы қосымша ақпарат

Жеке мәліметтердің құпиялылық саясатын қамтамасыз етуге арналған нақты ережелердегі мәліметтерден басқа сайт қолданушыға сұрау салуы бойынша белгілі бір қызметтер мен сервистерге немесе жеке мәліметтерді жинауға және өңдеуге қатысты қосымша және контексттік ақпарат бере алады.

6.3. Жүйелі журналдар және техникалық қызмет көрсету

Сайттың жұмысы мен оның техникалық қызмет көрсетуін қамтамасыз ету мақсатымен сайт және кез-келген бөгде сервистер сайттың қолданушылармен (жүйелік журналдар) өзара әрекеттесуі тіркелетін файлдарды немесе осы мақсатта басқа жеке мәліметтерді (атап айтқанда, IP-мекен-жай) енгізе алады.

6.4. Берілген ережелерде жоқ ақпарат

Дополнительные сведения, касающиеся сбора или обработки Персональных данных, можно в любое время запросить у Процессора данных связавшись по почте mail@margulan.info.

7. Қолданушылар құқықтары

Пользователи вправе в любое время узнать, были ли сохранены их Персональные данные, и могут обращаться к Процессору данных, чтобы узнать их содержание и происхождение, проверить их достоверность, или попросить их дополнить, аннулировать, обновить или исправить либо преобразовать в формат, обеспечивающий анонимность, или блокировать любые данные, хранящиеся с нарушением закона, а также выступить против их обработки по всем без исключения законным основаниям. Соответствующие запросы следует направлять Процессору данных по адресу, указанному в контактных сведениях на сайте margulan.info.

Қазіргі уақытта margulan.info веб-сайты қадағалау тетіктеріне қатысты браузердің автоматтандырылған пәрмендерін, мысалы, «қадағаламау» нұсқаулықтарын танымайды, сондықтан сіз құпиялылық саласындағы сіздің қалауыңызға сәйкес браузердің cookie-файлдарды және басқа технологияларды өңдеуін өзіңіз баптай аласыз. Көп жағдайда сіз осы шарттарды қабылдау немесе қабылдамау туралы шешім қабылдау мүмкіндігіңіз болу үшін браузерде cookie-файлдарды пайдалану туралы хабарламаны қоса аласыз. Сондай-ақ сіз браузер баптауларында cookie-файлдарды мүлдем өшіре аласыз.

Кейбір браузерлер сіз кіретін веб-сайттарға сигналдар жіберетін «қадағаламау» функциясын қосуға мүмкіндік береді, бұл сіздің сайттағы әрекеттеріңіздің қадағалануын қаламайтындығыңызды көрсетеді. Бұл функция cookie-файлдарын бұғаттаудан немесе ажыратудан ерекшеленеді, өйткені «қадағаламау» функциясы қосылған браузер cookie-файлдарын әлі де қабылдай алады. Қазіргі уақытта компаниялардың «қадағаламау» сигналдарына реакциясын регламенттейтін салалық стандарты жоқ, бірақ болашақта мұндай стандарттың әзірленуі мүмкін. Қазіргі уақытта біз «қадағаламау» сигналын ескермейміз. Егер біз мұны жасауды болашақта бастасақ, онда біз оны осы Құпиялылық туралы ережеде сипаттап жазамыз. «Қадағаламау» функциясы туралы толығырақ ақпарат www.allaboutdnt.org сайтында қол жетімді.

8. Жеке мәліметтерді қорғау

margulan.info жеке мәліметтерге рұқсатсыз қол жеткізуді болдырмау және осы веб-сайтты пайдалану кезіндегі тіркелу процесінде немесе жоғарыда аталған өзге тәсілмен алынған жеке мәліметтерді пайдалану үшін барлық коммерциялық негізделген шараларды жүзеге асырады. Біз сіздің жеке мәліметтеріңізді қорғауға тырысамыз, дегенмен сіздің бізге берген ақпаратыңыздың қауіпсіздігін қамтамасыз ете алмаймыз, сондықтан сізді Интернет желісінде жеке мәліметтеріңізді қорғау үшін барлық қол жетімді сақтық шараларын орындауға шақырамыз. Ол үшін құпиясөздеріңізді жиі өзгертіңіз, әріптер мен сандардың комбинациясын қолданыңыз, сондай-ақ қауіпсіз браузерді пайдаланыңыз.

9. Балалардың ақпараттық қауіпсіздігін қамтамасыз ету

Margulan.info веб-сайты 16 жасқа дейінгі балалардың назарын аударуға бағытталмаған. Процессор преднамеренно не занимается сбором персональных данных детей младше 16 лет и не направляет им никаких запросов на предоставление персональной информации.

10. Жеке мәліметтер құпиялылығын қамтамасыз ету бойынша берілген осы ережелерге өзгертулер енгізу

Процессор данных оговаривает право в любое время вносить изменения в настоящие правила обеспечения конфиденциальности персональных данных, разместив на этой странице уведомление для Пользователей. Бұл бетті және беттің төменгі жағында көрсетілген соңғы өзгерістердің күнін жиі тексеріп отыру міндетті түрде ұсынылады.

В случае несогласия с любыми изменениями, внесенными в Правила, Пользователь должен прекратить пользоваться сайтом и услугами margulan.info и может потребовать, чтобы Процессор данных удалил его Персональные данные. Если не указано иное, действующие на тот момент правила обеспечения конфиденциальности персональных данных распространяются на все Персональные данные Пользователей, которыми располагает Процессор данных.

Осы жеке мәліметтердің құпиялылығын қамтамасыз ету ережелері туралы ақпарат. Процессор данных несет ответственность за выполнение настоящих правил обеспечения конфиденциальности персональных данных.

11. Құқықтық ақпарат

Настоящая Политика конфиденциальности отвечает требованиям законодательства Украины о защите персональных данных, требованиям законодательства большинства стран СНГ и содержит сведения о реализуемых Процессором требованиях к обработке и защите персональных данных.

Примечание для европейских Пользователей: настоящая Политика конфиденциальности подготовлена для исполнения обязанностей, предусмотренных ст. 10 Директивы ЕС № 95/46/EC, и в соответствии с положениями Директивы 2002/58/EC, с учетом изменений, внесенных Директивой 2009/136/EC, касающихся файлов «cookie».

Ресей Федерациясының Пайдаланушыларына ескерту: Бұл Құпиялылық саясаты 27.07.2006 ж. № 152-ФЗ «Жеке мәліметтер туралы» Федералдық заңының талаптарына сәйкес келеді.